Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Jeste li bili ovaj vikend na Trgu bana Josipa Jelačića? Donosimo vam rezultate finala!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Grad Zagreb je i ovaj vikend bio poprište nemilosrdnih uzbudljivih košarkaških bitaka.

Jedva smo dočekali veliko finale Noćnog Hakla koje se održalo na Trgu bana J. Jelačića u nedjelju 03.10. Program je krenuo uz zagrijavanje naše „multipraktik“ svestrane ekipe voditelja; MC Pendreka, Roberta Mesira playmakera koji su nas uz red hip-hopa, red riječi uputili u hakl prije svečanog otvorenja finala Noćnog Hakla u 19h. Spektakl na središnjem zagrebačkom trgu je otvorio Veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj: James B. Foley.

Naša sportska novinarka Lana Banely je dirigirala cjelokupnim programom u kojem su sudjelovali Dj dj Go Cut, Khan, Target , Mc Bex, Foxx, Rony, Imperium Deceptus i Mario Ponjavić . Umijeće plesa i urbane kulture pokazali su nam Cheerleading klub Liberi i plesni klub Megablast.

Nocni hakl

Na trgu su u revijalnim utakmicama igrale ekipe; ekipa Američkog veleposlanstva protiv Hrvatske košarkaške reprezentacije gluhih, udružena ekipa Nove TV s HRT televizijom protiv ekipe RTL-a (Nevena Rendeli, Ivan Jabuka i Danko Družijanić, Tomislav Jelinčić, Filip Brkić i Stipe Sladoljev), Gordan Kožulj protiv američkog marinca Marcusa. Igrači KK Cedevite Dino Butorac, dok su braća Rudež zamijenili svoje uloge. Ivan se okušao ispod koša ,a Damjana smo po prvi puta mogli vidjeti u trenerskoj ulozi. Biserka Petrović i Mirko Novosel su rekli nekoliko riječi i dali podršku projektu „Košarka, a ne klošarka“.

Nocni hakl

Noćni Hakl je je najatraktivniji, najmasovniji i najpopularniji hrvatski turnir u uličnoj košarci koji provodi Klub mladih Sineki u sklopu edukativno – prevencijskih projekata „Košarka, a ne klošarka“ i „Hip-hop, a ne dop“ kojima je cilj prevencija od nasilja, droge, alkohola i svih oblika društveno neprihvatljivog ponašanja kod djece i mladih.

Nocni hakl

Dok su se dečki borili za ulazak u finale i prvo mjesto, odličnu atmosferu su još dodatno upotpunile KLIKove djevojke koje su se također okusile u haklu protiv odlične Klubske scene....i naravno pobjedile.

U velikom finalu su na kraju haklale ekipe Garden Mall i Nezavisna lista. Čestitamo ekipi Garden Mall-a na zasluženom prvom mjestu! Drugo mjesto su zauzeli ekipa Nezavisna lista, a treće mjesto dijele ekipe Klubska scena i KUD Studenac.

Mnogobrojni posjetitelji, navijači i ljubitelji košarke, najbolji su pokazatelj uspješnosti projekta „Košarka, a ne klošarka“ mladih entuzijasta i kreativaca iz kluba Sineki. Ujedno najavljujemo još bolji ciklus turnira u idućoj godini i mnoštvo atrakcija i finti odličnih sportaša. Do tada... loptu u ruke i put do najbližeg kvartovskog koša. I naravno pozovite sve frendove, frendice, ekipu, kolege, pa i djeda i baku ako treba i podržite nas u ciljevima kojima se borimo kroz projekt „Košarka, a ne klošarka“ .

Hvala vam,

Vaš Noćni hakl team
Klub mladih Sineki

Objavljeno 05.10.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!