Fitness odjeca, obuca - AKCIJE |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | |
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Ožujak 2012 at 16:17 |
ako netko zna/primijeti gdje i kad su po gradovima (ja sam iz zagreba) akcije ili sniženja za fitness opremu, odjecu i sl. nek tu javi, please. i jedno pitanje - jeste li ikad posumnjali je li original oprema (konkretno se radi o torbi za trening) kupljena u top sportu?naime, ja sam kupila (navodno) nike torbu za trening i odmah mi je bila malo cudna jer je bila nepravilno štepana i sl., neki sitni koncici virili... da bi se za 10-ak dana vec ciferšlus strgao. pa malo mi je to rano za torbu iz bilo kojeg ducana. znam da je to sve manje bitno, motivacija ne pada zbog toga ali eto, da ne dajemo novac bezveze.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma moze bit i falsa i original al i njima u tvornicama neki komadi budi nepravilni pa je to skartna roba ali cak i to nalazi put do ducana jer neki kupuju to za jeftinije pare a prodaju po jednakoj cjeni ka da je dobra roba
|
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam dal' postoji još uvijek onaj outlet ducan sportske odjece u Draškovicevoj preko puta fontane.
|
|
fitness girl
Cita FAQ Joined: 09 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
postoji, ja sam bila, al im je izbor prilicno sužen, posebno za žene!
u novom city centru east, u hervisa je popust ne dosta toga prilikom otvaranja. traje do 1.4. |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, outlet u Draškovicevoj ima ok stvari, ali mene najcešce zakinu brojevi, sve nešto na popustu L, XL
Imaš i outlet u Buzinu, tamo je recimo najveci izbor tenesica, a što se tice odjece, više su se orijentirali nekako na mušku (barem kako sam uspjela prošli put vidjeti), ali kad tamo naidješ na sniženje, onda je to mrak - bila sam si kupila Nike hlacice zadnji put po 49kn (jer su bile xs, pa to dosta cesto snize). No, kako god bilo, na placu na Borongaju možeš naci sve marke, trenirke izgledaju predobro, ne možeš skužit jel su uopce fake ili ne, možeš dobit super cijenu ! Generalno, kad gledaš nekad i po ducanima koji bi trebali imati pravu robu, baš kako si rekla, možeš dobit šrot, a platit ohoho.. Tako da, nije ni ovo loše, baš cu ic pogledat ovaj tjedan što ima. Edited by zika - 01 Travanj 2012 at 10:56 |
|
LiveStrong
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, taj u Buzinu sam vidio izdaleka, i uvijek me zanimala kakva je ponuda unutra. Cesto sam prolazio autom, ali nisam nikad stao. Sad možda i budem... Takodjer, imate Wulf Sport u Stupniku pored Mercatone-a... oni vam imaju veliku ponudu tenisica, trenirki, majica i sl.. isto po super cijenama.. obicno bude Reebok, Adidas i sl.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
pa super, hvala!
da, meni ni najmanje nije jasno kaj je s tom torbom, al ocito je ili fejk ili lošija izrada. iako mislim da moraju imat iste standarde izrade u kojoj god zemlji radili... platila sam je 280kn, a oblika i velicine je kao muška torba za trening. dok one malo manje, više ženske torbe su bile izmedju 400 i 500kn, isto Nike.
a ima u teretani Coner u Sheratonu nešto muške i ženske Reebok odjece, 80% snižene. našla sam si neku majicu xs velicine, 60kn
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
xs? |
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
da, zakaj cudno? kaj si ti mislio da sam vec nabila prsa i trbušnjake?
ma tam su si valjda svi prehoch da bi si pogledali odjecu pa sam si to našla.
Edited by LolitaInChains - 01 Travanj 2012 at 17:59 |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lolita, ja sam išla u Coner isto
Thorn, i moj broj je XS trš doduše, u zadnje vrijeme me steže u ramenima, mislim da cu cak prijeci i na S Edited by zika - 05 Travanj 2012 at 09:57 |
|
LiveStrong
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
pocnite jest |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
ma daj! znaci, više ne ideš? kak to? meni je teretanica simpa. al je mala, tj. dosta cesto su trake za trcanje zauzete i samo jedan steper... no, nema veze kad mi mama to placa.
Thorn i Davor, pa daaa, koji broj bi trebale nosit? ja sam 165cm visoka, a sumnjam da je Zika 185cm npr.
neke marke imaju dost velike te XS brojeve - užas , a neke imaju male S tak da je to relativno. Edited by LolitaInChains - 05 Travanj 2012 at 12:32 |
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
Imala sam preko faksa 3 godine, možda smo se i srele nekad ako si išla prije
Osobno nikad nisam stala na traku, moj je bio veslacki ergometar tamo u kutu Besmisleno mi je trcanje na traci, eventualno neko hodanje uz nagib pa da uzmeš bucice u ruku... Mala je teretanica, ali ionako u treninzima najviše koristim šipke, bucice, lat, leg press, smith za iskorake i tu i tamo neku u prolazu ovisno o treningu... Kako ti se zove trenerica? Volim kad su mi majice uz tijelo i tad sam si baš sexy , ali da, ovisi jako o proizvodjacu. Što se tice Nike-a npr. njihovo uvijek xs uzimam jer imaju "pametne" modele - uske, a dugacke... Inace sam 175 Od ELFS-a kupujem M Toliko o tome |
|
LiveStrong
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
a ne, pocela sam zadnjih mjeseci prošle godine ici, al samo par puta tjedno. a redovito tek ove godine. sad ovisi do kad si bila na faxu. da da, znam da jedan fax ima tamo pretplatu. a i dosta firmi!
joj, tam ide jedan zgodni decko, necemo napisat koji, haha. znam ga inace iz vidjenja.
ma daj, pa ja mislim da je korisno nekom tko treba skinut kalorije/masnog tkiva ili? a skida se trcanjem i mišicna masa, brijem?
koja trenerica? iz Jumpa s onih workout programa misliš? to je Maja, rekli su mi da je '89. godište.
joj da, Nike ima grozno cudne modele i XS kao da nije XS...
ah, niš cudno. ja još nemam niš od njih, al znam da npr. Skoko napravi uvijek neki extra mali model haljine za curu u kojem nemre disat. ah, ti dizajneri...
|
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nemam ništa protiv trcanja, nego govorim za sebe osobno što se tice trake.
Ali definitivno cu radije biti za neku kombinaciju jog-a i sprinta kojih 15-20 minuta dnevno/par puta tjedno, nego trcanje sat vremena... Aha, ako je trenerica s programa onih, onda ju ne znam. Oni su svi poceli tek u 9.mjesecu prošle godine, a ja sam prestala ic u 12.mjesecu u teretanu, a tamo treneri tih programa nisu zalazili. |
|
LiveStrong
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
pa istina, sprint je efikasniji. ma tak sam se izrazila za trcanje - mislila sam na razlicit intezitet, prvo kratko slabijeg inteziteta pa srednji pa sprint pa srednji. pisalo da sam sagorila 850kcal, sad ne znam koliko je to tocno. vjerojatno približno jest, s obzirom na moj izgled i žuljeve na stopalima pa cak i neki muskulfiber drugi dan. ma na te programe idem u FC Jump, tu kod sebe. to mi blizu. a ovo u Coneru samo u teretanu. tam je trener Igor i još dvojica - jedan viši, nabildani i jedan malo niži. super su svi! i da, mislim da ovaj zadnji drži aqua fitness programe, a Igor je rekao isto da mu pocinje trening u 20h pa mi se cini da vodi aerobic programe. Edited by LolitaInChains - 05 Travanj 2012 at 14:01 |
|
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |