Visoko proteinska prehrana |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
*La_La*
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Studeni 2010 at 17:48 |
Pozdrav svima, ispricavam se ako ovakva tema vec postoji, ali zanima me smije li se u cilju mršavljenja drasticno smanjiti unos ugljikohidrata,a povecati unos proteina? Namjeravam i dalje vježbati, naravno ne prevelikim intenzitetom da ne dođe do katabolizma. Namjera mi je prvenstveno gubitak sala i definicija, znaci ne dobivanje mišice mase. Unaprijed vam zahvaljujem na pomoci :)
|
|
Winners never quit and quitters never win.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa tako se i radi na definiciji UH smanjis P povecas,slobodno
|
|
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
znam, al ja planiram uh svesti na minimum minimuma. tj zbogom kruhu,riži,tjestenini i svemu slicnome. cula sam da to i nije baš pametno pa zato pitam.
|
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa nemozes bas skroz izbacit UH mora nesto ostat
|
|
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
ok,onda cu ih ostavit u prvoj polovici dana...hvala :)
|
|
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto? Lala, možeš radit pražnjenje/punjenje, evo ti link, možda ce ti pomoc: http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=3847 Edited by soner_9393 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
soner ma ja cu si tebe uzet kuci da me svakodnevno savjetuješ ^^ probat cu onda s tim pa cemo vidjet
|
|
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa skoro smo generacija pa bi se cak dalo razmislit |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
haha pitam se kolko smo udaljeni :D
|
|
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Khm, pa ne znam od kud si, ja sam iz Zg-a
jao ubio bi se da mi cura cita forum |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
ma i da vidi, to je zajebancija :)
|
|
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno ma ne cita ona forum ,nije ona baš za vježbanje i te spike
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
sretnica, bar ju ne gledaju ko frika...nekad sam se tješila da ne bih vježbala da nemam dupe,a sad sam se pomirila s tim da sam frik i ponosna sam na to ^^
|
|
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oooooo i Soner si upecal komada
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
ma vježbanje je ok, ali i to što kažeš, svi smo poceli vježbat zbog nekih tjelesnih nedostataka koje želimo ispravit @ feniks soner je upecao ribicu prije skoro šš mjeseci |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
samo što meni ovo nije nedostatak nego prednost, bar po drugima, al ja želim da ne bude nijedno ni drugo vec da bude nepoznanica :P
|
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |