Baby hapa:) |
Post Reply |
Author | |
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Svibanj 2007 at 00:47 |
Pozdrav!
U zadnje vrijeme mi jako puno osoba preporucuje tz. baby hapu 2 banane+mlijeko(nemasno)+plazma keks+med.Navodno dize imunitet i puna je proteina.Ali ono sto mene cudi je: zar sve ove namirnice ne sadrze pretezno ugljikohidrate a ne proteine? Ako neko ima "iskustva" sa ovim jelima,da li se preporucuju,koliko su hranjiva i u kojem pogledu... |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam iskustva s tim, ali i meni se cini da i tu ima najvise ugljikohidrata, svakako puno vise nego proteina!
Ali valjda ce se javit netko na forumu tko zna tocnije i tko je to bas probao , i onda vjerojatno bolje proucio sastav |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
krivo su ti rekli. nema u tim stvarima bjelancevina nego secera. nemoj to jest. |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Usput,jos jedno pitanjce.
Koliko je dobar izbor samo voce za dorucak...najcesce jabuke i narance. |
|
deana
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja osobno doruckujem musle sa nemasnim mlijekom, i poslje jedem neko voce...mislim...ako bilo sta fizicki radis,...ne vjerujem da mozes izdrzati dugo samo na jabuci ili naranci
Edited by deana |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja jedem ovo: dorucak: muesli s polumasnim mlijekom, 2 bjelanka, šx centravit, šx plivit C, 2x B komplex 2-3 sata nakon dorucka: jabuka, naranca, Acedofilno mlijeko 0,9% 200g |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, slazem se , ja isto ujutro jedem musli sa mlijekom i eventualno jednu bananu poslije toga
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
A jooooooooooooj! Koja je to ENERGETSKA BOMBA! Ako nakon toga ne ides kopati cijeli dan, predlazem ti da se drzis podalje od toga! |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Sa svim tim svejedno sam premrsav(nisam toliko mrsav, nego tesko dobivam misicnu masu), tako da se ne moram brinut, ali i inace sam dosta aktivan , sjedim jedino kad sam u skoli jer onda moram tako da ...
Edited by Ive_ri |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti si u skoooooooli?! Pa koliko imas ti god? |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Sad sam 4. srednje, maturant sam
Imat cu š9 godina za mjesec i pol Edited by Ive_ri |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |