Batat |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Veljaca 2013 at 06:47 |
Da li tko koristi i na koji nacin ga pripremate?
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je super stvar samo meni nažalost malo nedostupna jer nemam para :P, skuhaš u kori i onda oguliš i možeš radit pire ili jesti cisti kuhan i posoljen (to su najzdravije varijante) (ako radiš pire uzmi domace vrhnje neko ako možeš i to je to, valjda ce bit još prijedloga
inace pošto si na warrioru najbolje je krumpire, tijesto i rižu jesti na dane kad treniraš u što prirodnijem obliku (citaj kuhano) i zacini po volji, imaš na netu sigurno recepata pa proguglaj, ja sam se jucer baš natrpo sa tjesteninom XD |
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovoru...
|
|
Lola_zgb
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 127 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš ga zamotati u alu foliju i staviti peci u pecnicu, na par mjesta ga probušiš s vilicom. Meni je osobno bolji narancasti od bijelog:)
Markane pa nije to tak skupo:) evo što sam našla http://www.uzagorju.com/zagorski-proizvodi-proizvodnja-i-prerada-povrca-uzgoj-i-presadnice-batata-opg-ivica-i-gordana-knezic 1 kg=2,90kn
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |