Šejkovi za mršavljenje? |
Post Reply |
Author | |
dora_01
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Listopad 2012 at 21:59 |
Zanima me da li kod nas postoji nešto slicno proizvodu koji praši SADom "Shakeology". Sve kritike na ove proizvode su pozitivne. Daje dovoljan izvor proteina, ugljikohidrata i masti. Zamijenjuje jedan obrok i ukusno je. Osobno nisam probala i zanima me strucno mišljenje o tome i da li se može nešto takvo nabaviti kod nas. Znam da postoje proteinski šejkovi, ali oni baš ne pomažu u mršavljenju?
Hvala unaprijed! :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ni jedan sheake, bio on cisto proteinski ili kombinacija svih nutrijenata ne pomaže mrsavljenju. Mrsavljenju pomaze pravilan raspored obroka i tjelovjezba. Sheake može zamjeniti obrok ili sluziti kao PWM ali nikakva cuda se nece dogoditi ako ih pijes.. Mozes piti sheake s ovim sto zoves "dobrim izvorom proteina, uh i masti" i uz to jesti lose i vise nego trebas i opet ces se udebljati.. Ono sto zelim reci je da se prvo treba srediti prehrana, a onda razmisljati o dodacima njoj ili zamjenama ili nadopunama obroka, opet ovisno o ciljevima
pozzz |
|
dora_01
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala puno na odgovoru :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |