integralni štap iz pekare? |
Post Reply |
Author | |
malaiva
Cita FAQ Joined: 08 Studeni 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Studeni 2012 at 19:50 |
Vježbam redovito i trudim se hraniti što zdravije.Ujutro obicno jedem zobenu kašu ili pahuljice, voce,dvopek ili slicno.Medjutim,zbog uobicajenog kašnjenja cesto sam osudjena na pekaru,pa kupim crni integralni štap.Zanima me njegova nutritivna vrijednost,ali ne nalazim nikakve informacije na internetu.Osim što sadrži žitarice,sadrži i smedje lisnato tijesto.Sadrži li ono više korisnih nutrijenata od obicnoga?
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mislim da je sve to iz pekare smece,iako i ja to jedem,jer sam osudjena na to
dižem se svako jutro u 5, i trcim na posao ako,nadje netko neku informaciju,nek podijeli,i mene zanima |
|
Ballerina
Viden/a u gymu Joined: 12 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
znam za sl tamni klipic i ima na 100g oko 400kcal... btw ustajem i ja u 5 pa si kuham zobene...sve se stigne...ostalo su izgovori
|
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se s ballerinom, sve se stigne kad se covjek dobro organizira! ;)
|
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
joj kak ste oštre!
opake cure! :P istina,ali ne mogu jesti ujutro,tak rano |
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
zobene, malo posnog sira i pola mjerice wheya zajedno sa mlijekom staviti u blender i popiti.
Sve skupa ne traje duže od 3-4 minute, a koja nema toliko vremena?
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
jos jedan izgovor... ni ja nisam prije doruckovala.. a sada, cim otvorim oci razmisljam sto cu jesti bez obzira bilo to 5h ili 10h. Ne moras ti sada vola pojesti.. ali se polako navikavaj na dorucak.. s vremenom neces moci bez njega. |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo mi je naaaaaajdrazi dorucak mogla bi pojesti odmah pola kile posnog |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
a,jel bi mogla samo whey ujutro,bez ostalih dodataka?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |