Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Corona challenge

#OSTANIDOMA

47m2,nas 5 smo tu i nemamo izbora i "ne žalimo se". Imam sreću, bez navodnika, da radim, jer s trenutno 2 kredita (drugi sam dobila nakon 16g. za kupnju auta) s jednim velikim JU HUUUUUU,ali ubrzo kad asam shvatila gdje smo, bilo je, FUCK YOUUUUU.

Sutra idem raditi,radimo 3+3 od 7 do 17,vodim poslovnicu, imam dobru ekipu,dobro sam posložila:),iskreno nije ugodno boraviti s ljudima u neposrednoj blizini.

Moja psiha govori da se ništa nije promjenilo i da sam sada ja extra hranitelj obitelji.

Vidim toliko nedostataka svega oko sebe,ali i pozitive,ali kaaasnije o tome.

Zašto sada ovo?

Ova cijela situacija je definitivno okidač za mene i ja sam osoba koja djeluje dobro pod pritiskom i sve radim u zadnji tren i dobro ispadne, ali naravno sve je to isplanirano.

Oduvijek imam potrebu pisati,izbaciti ovu bujicu svega iz sebe, sad je očito vrijeme za izbacivanjem svega lošeg što smo nakupili u sebi,psiho,logićki,težinski,materijalno,sve psovke,sitit se lipih vrimena( prija mi izvadila slike kada smo bile tinejđerice,kidale smo se,kako nam je bilo dobro ljudi,moram biti zahvalna , i jesam , na svim tim trenucima i svojim mojim extra prikicama).

Ovo je bio uvod.

Udica.

Ja sam Majka troje djece, vođa na radnom mjestu, ekpert  za zdravu prehranu (vodić DA, ali ne slijedim slijepo) i zbog toga sam ovdje, Volim Život, Bez štitnjače sam (valjda zbog stresa), Dosta se smijem (umrla bih bez tog,to me drži na ovom planetu) ,Obožavam ples i muziku,pivam sebi i ukučanima, susidima, pivala sam u zboru od osnovne škole,ali u zadnje vrijeme nemam vremena za to,ali kuća DA, ma naučili su na mene.

Sada gasimo svjetla na sat vremena, jer mislimo na sebe i druge i planet Zemlju.

Uključimo se!

Zajedno smo jači!

Ne budimo sebični!

Možemo mi to!

#OSTANIMODOMA

kiss

 

Objavljeno 28.03.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija