Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Sve je počelo iz Inata :) sada tražim pomoć :)

Moja priča počinje oko Božića, kada me rođakinja, pretilna osoba upozorila kako nam ne treba još jedan komad janjetine jer imamo već toliko toga u sebi, onako sa podsmijehom, ruga se jer se i meni to desilo, ta kilaža, to "tijelo" ... Ja takva nisam bila prije, al eto, nezdravom prehranom, ne kretanjem, nakon 3 poroda (curke 7, 4 i 1,6 god.)  - složile se kile na 87 kg. :(

Javio se u meni nekakav inat, rastao rastao dok se nisam upisala u teretanu, 22.01. i počela redovno odlaziti, u početku 3X tjedno, sada se to dešava 5X tjedno po sat i pol.

Dakle, malo brojki, imam 37 godina, visoka 164 cm, trenutno teška 76 kg - u tih nekoliko mjeseci spustile se kile - ne znam dal dovoljno, čini mi se da je to malo - ako uzmem u obzir da imam malu djecu, da kušam i nihovu hranu, da smo u tih 6 mjeseci bili na 5-6 dječjih rođendana gdje nemaju posni sir, piletinu, povrće - da sam pravila 3 torte u međjuvremenu, da smo bili na krizmi... kada sve to sagledam, možda su te kile ok, ili možda nisu.

Naletila sam na ovu stranicu, isprintala punooooo sadržaja što se tiče zdrave prehrane, kako ubrzati metabolizam, kako započeti vježbanje, o cikliranju ugljikohidrata, tablične vrijednosti .... al trenutno je sve to stalo ... i to me ubija. Oduzima volju. Imam "ubojica" motivacije sa svih strana oko sebe, gledaju čudno što čitam deklaracije, što ne jedem "normalno" kao svi zdravi?! Ajme.

Probala sam si nekako složiti jelovnik, kako bi pokušala sa cikliranjem ugljikohidrata, poredale te tablice po stolu, počela zapisivati - i dodje najmanje dijete - sve u zrak, ode. Odustala nakon nekoliko pokušaja.

Isprintala sam punooooo motivacijskih postova Gym girl, ni svijesna nije koliko pomaže nama "duhovima" koji čitaju sa strane.

Još da napišem nekakav svoj jelovnik pa ako može netko stručniji predložiti štogod :)

 

ocijeđen grejp

doručak: zobene (50gr) sa šumskim voćem, malo agavina sirupa, mjerica Wheya ili raženi kruh s marmeladom bez šećera, kava bez šećera s mlijekom

međuobrok: voće - jabuke, marelice ili posni sa lanenim sjemenkama ili posni s naktarinama

ručak: piletina/riba s povrćem kuhanim ili svježim

međuobrok: rižini krekeri s maslacom od kikirikija ili posni s bademom

trening

Whey s mlijekom (ne mogu s vodom)

večera: što ostane od ručka s punooo povrća, ili posni ako ga taj dan ne jedem, ili jaja s povrćem

 

 

molim mišljenje, i pomoć

stvarno želim skinut još 15 kg

hvala :)))

Objavljeno 13.07.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija