Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

zadnji "pocetak"..pokretanje

Dakle nije se ispocetka pojavio tekst.. mozda jer je bio kopipejst iz vorda.. sva mi sreca da sam taj dokument izbrisala jer kod mene se ne zna sto sve ima usi i oci.

Pa probajmo napisat post uz rizik da ce mi netko zamjerit sto to radim dok sam u sluzbi.

Kroz zivot sam prosla kroz niz promjena faza od "vjezbanje/nevjezbanje", "pazenje/mazenje" i zadnjih 21 god sam buca. Kako god uzela danas sam svog tijela los gospodar i ako sam u tom stavu prekriticna valjda je i dobro. Kad tad cu izic na kraj sa svime i poput leptira izac iz svoje cahure.

"ne mogu, necu, ne znam".. rijeci su koje ne koristim osim ako odredjenu stvar nisam probala i ugotovila da zbilja ne mogu. Biti fit, drzat do sebe, biti laksa i uza znam da mogu jer takva sam bez problema i posebnog odricanja bila godinu i pol. Sto se dogodilo da se to promijenilo? Nasla sam se na krivom mjestu u krivo vrijeme. Krivicu svaljujem na sebe.

Iz odnosa s jednom osobom koja je destruktivna za sebe a pokazala se i za mene izasla sam sa losim stavom o sebi. Vrlo brzo sam oboljela od monunukleoze i 2mj nisam mogla doc k sebi. A tijelo? tijelo je trazilo samo slatko.. mogla sam kupit i povrca i voca i mesa.. sve sam redovito pospremala u kantu za smece. Na 10kg vise dobila sam komentar da sam cak i dobro prosla koliko neki od toliko lezanja i nekretanja znaju pospremit u "zalihe". Upisala sam se u teretanu, bila redovita mjesec dana, dobila nesto kondicije ali nije bilo jednostavno nadoknaditi snagu pa i obaveze i gurati naprijed s diplomom. Trebalo je ljeto biti to "za obnovu dobrih starih navika" al nazalost tezak udarac glavom, potres mozga i ponovno krevet. Osamucena sam i danas 5mj nakon potresa mozga, nekad mi se i vrti, nekad se tesko koncentriram..ali zadnja 2mj idem na pilates. Osjecam se kao da sam ponovno prodisala.

Fali mi podrska okoline jer gdje god se okrenula sam stranac u bitci sa vetrenjacama. U konstantnom stresu i opcem nezadovoljstvu nisam jos dosla do onog kljucnog trena kad cu moc rec da znam sto mi je cilj i da znam da cu dat sve od sebe. Sad tek mogu rec da sam u ponedjeljak odlucila vise pripazit na hranu i uz pilates sam se upisala u teretanu.. jer ne.. nisam od onih koji ocekuju znatna poboljsanja. Znam kako proces traje i da je najvaznije poslusat sebe a onda i druge koji su prosli taj put. Moji gafovi za sad su neredovita prehrana, jako malo sna i emocijalno hranjenje s vremena na vrijeme.

toliko za sada,
Kej

*isprike sto nisam vidjela paraf o ne koristenju vorda.. :-)

Objavljeno 17.11.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji10komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji10komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija