Pripremite:
1 šalicu bijele quinoe
2 šalice vode
malo himalajske soli
svježe mljeveni papar
maslinovo ulje
jabučni ili neki drugi ocat
1 crvenu papriku
1 zelenu papriku
četvrt ljubičastog kupusa
2 mlada luka
5-6 cherry rajčica
2 žlice narezanog peršina
po želji sir poput grabancijaša ili fete (izostavite za vegansku verziju)
Quinou isperite, prelijte vodom i stavite da se kuha. Kad voda uzavri, ostavite 15ak minuta na laganoj vatri i zatim maknite sa strane. Quinoa će popiti višak vode, ako ga ostane.
Svo povrće operite i narežite na male komadiće. Promiješajte, dodajte kuhanu, ohlađenu quinou i začinite. Po želji posipajte natrganim grabancijašem.
Objavljeno 04.06.2016.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija