Pripremite:
2 tikvice srednje veličine (oko 300g)
šalicu svježeg posnog sira
1 jaje
kukuruznog brašna po potrebi
sol
papar
Dvije tikvice srednje veličine ogulite, očistite od krupnijih sjemenki, naribajte i lagano posolite. Ostavite da stoje 20tak minuta. Ocijedite pa umiješajte sir, istučeno jaje i toliko brašna da možete oblikovati polpete.
Zagrijte ulje i uvaljajte polpete u malo kukuruznog brašna. Kratko pecite da porumene, ocijedite na papirnim ručnicima i poslužite uz umak od grčkog jogurta. Pomiješajte 250ml grčkog jogurta s malo tekućeg jogurta, dodajte nasjeckani vlasac ili peršin i malo papra ili chilija.
Objavljeno 23.07.2016.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija