Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Marinirana pileća krilca

Znam da većina ljudi preferira bijelo meso kad je piletina u pitanju, ali meni su najdraža upravo krilca. Često ih pripremam, u različitim marinadama i s različitim umacima, a kad mi se to uklapa u prehranu, u ovoj marinadi koristim i med. Vama prepuštam da sami odlučite, pa ako želite, u marinadu dodajte i žlicu nekog neutralnog meda. U ovu marinadu možete dodati i soja sos, no u tom slučaju izostavite sol.

Pripremite, za 4 osobe:

20ak pilećih krilaca

pola žličice dimljene paprike

pola žličice kurkume

himalajsku sol

svježe mljeveni papar

sok jednog grejpa

ulje 

 

Pomiješajte sve sastojke za marinadu. Ako odgovara vašem načinu prehrane, možete dodati i žlicu meda. Prelijte marinadu po krlicima i ostavite da se mariniraju bar dva sata.

Pećnicu zagrijte na 200C.

Tepsiju od pećnice prekrijte papirom za pečenje. Poslažite krilca i pecite 10ak minuta sa svake strane. Pred kraj upalite ventilator.

Poslužite uz priloge po želji. 

Objavljeno 30.04.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija