Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Mahune s grčkim jogurtom

Često me pitate za neke brzinske priloge uz meso, a ovo je jedan od meni dražih. Iznimno je jednostavan, a možete ga svaki put "osvježiti" dodavanjem nekog drugog začina ili pripremiti tako neko drugo povrće. Ovaj put su to mahune, ali ovako jedem i brokulu, korabu, čičoku, tikvice, patlidžan.. 

Pripremite, za 2 osobe:


250g mahuna

3 žlice grčkog jogurta (ili kiselog vrhnja)

pola žličice limunove korice

žlicu svježeg vlasca

himalajsku sol

svježe mljeveni papar


Mahune operite, očistite i narežite na manje komade. Kuhajte ih u uzavreloj vodi dok ne omekšaju. Ohladite.

Pomiješajte grčki jogurt, himalajsku sol, svježe mljeveni papar, vlasac i limunovu koricu. Možete dodati i žlicu jabučnog octa ako volite kiselkasto. Dodajte mahune, dobro promiješajte. Poslužite uz meso ili umiješajte tunu ili kuhana jaja.

 

 

 

 

 

Objavljeno 31.07.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija