Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Lava cake (bez glutena, LCHF)

Pripremite, za 2 keramičke posudice:

4 žlice kakao praha
pola žličice praška za pecivo
3 žlice kokosova ili brezina šećera
2 žlice slatkog vrhnja
2 jaja
ekstrakt vanilije ili naranče
maslac za posudice

Zagrijte pećnicu na 180C. Dvije keramičke posudice dobro namastite maslacem.
Pomiješajte prosijani kakao prah i prašak za pecivo. Dodajte šećer (ili sladilo/steviju), slatko vrhnje i jaja pa istucite mikserom. Ujednačite da dobijete glatku, sjajnu čokoladnu smjesu i zatim je izlijte u dvije pripremljene posudice. Pecite 12min. Nožem pažljivo prođite uz rub posude, poklopite je tanjurićem i prokrenite. Poslužite samo ili uz sladoled, tučeno slatko vrhnje, voće.. Ja sam upotrijebila divan Pelleov pekmez - Extreme tropical, od papaje i manga s Bacardi White rumom, aromatiziran tonkom.


Kolač možete pripremiti i u mikrovalnoj, tako da ga stavite u mikrovalnu na 1 minutu, na najjaču temperaturu. Ako vam se učini da kolač još nije dovoljno pečen, vratite ga u mirovalnu na 15ak sekundi.

Objavljeno 02.10.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija