Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Heljdina kaša s voćem i orašastim plodovima

Inspiraciju za ovaj recept pronašla sam na jako mi dragom blogu - Ja u kuhinji. Preporučam da pogledate, budući da ima odličnih recepata u svim kategorijama.

Pripremite, za 2 porcije:

150g heljdine kaše
1 veću jabuku ili 2 manje
pola žličice cimeta
3 žlice brusnica
5-6 suhih marelica
2 žlice lješnjaka
2 žlice badema
sok i koricu 1 naranče
med ili sladilo


Heljdu skuhajte u 300ml vode na umjerenoj vatri. Kada se skuha i upije tekućinu, dodajte sladilo ili med, narezane suhe brusnice, marelice ili neko drugo suho voće po želji. Promiješajte i ostavite sa strane.
Nasjeckajte bademe i lješnjake, narežite jabuku na manje komadiće ili šnitice, iscijedite naranču i naribajte koricu.


U kašu umiješajte koricu i sok naranče, dodajte cimet. U tankom mlazu ulijte med ili umiješajte sladilo. Dobro promiješajte. Dodajte narezanu jabuku i orašaste plodove. Možete jesti i toplo i hladno.

 

 

Objavljeno 22.07.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija