Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Dinstane prokulice s ljutim kobasicama

Jako volim prokulice, ali ponekad mi dosade klasični načini pripreme, gdje se prokulice uglavnom kuhaju i peku cijele ili prepolovljene. Ovako dinstane, narezane na trakice, jako su ukusne, a i mogu se zapeći na tavi, da listići budu hrskavi. Umjesto kobasice možete upotrijebiti prepečeni špek, šunku ili pršut.

Pripremite, za 4 osobe:


2 male glavice ljutike

2 režnja češnjaka

500g prokulica

1 ljutu domaću kobasicu za kuhanje

himalajsku sol

pola žličice kurkume

malo dimljene paprike

 

Prokulice operite, očistite i narežite na tanke šnite. U tavi debljeg dna prepecite narezanu kobasicu. Stavite sa strane pa na istoj tavi prodinstajte sitno narezanu ljutiku i češnjak. Kada povenu, dodajte prokulice. Pirjajte i pred kraj dodajte kobasice.

Posolite, dodajte dimljenu papriku i kurkumu. Poslužite kao prilog uz meso.

 

 

 

 

Objavljeno 28.02.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija