Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Čokoladna veganska pavlova

Kako biste pripremili ovu pavlovu, umjesto jaja će vam trebati aquafaba, neslana tekućina iz konzerve slanutka. Budući da je za pavlovu potreban ipak nekakav stabilizator, upotrijebila sam aru prah. Umjesto njega možete upotrijebiti 2 žlice gustina, u slučaju da ne možete pronaći aru prah. Voće birajte prema želji. Ja sam upotrijebila maline, ali možete staviti i voće iz domaćeg ili kupovnog kompota.

Pripremite:

tekućinu iz konzerve od 400g slanutka (trebalo bi biti oko 150ml tekućine)

prstohvat soli

1 žličicu octa

200g šećera

2 žlice kakao praha

1 žlicu aru praha

2 konzerve kokosova mlijeka

sladilo

maline ili voće po želji

50g tamne čokolade

 

Zagrijte pećnicu na 160C, a aquafaba neka vam bude iz hladnjaka. Miksajte je s malo soli. Na početku dodajte ocat i miksajte do mekih vrhova. Postupno dodavajte šećer, miksajte dok ne dobijete glatku smjesu čvrstih vrhova. Umiksajte aru prah i kakao prah. Stavite smjesu na papir za pečenje i pećnicu smanjite na 130C. Pavlovu pecite oko sat i pol vremena.

Ohladite je i ukrasite po želji. Istucite šlag od čvršćeg dijela kokosova mlijeka. Zasladite stevijom ili sladilom. Poslažite maline i posipajte nasjeckanom čokoladom.

 

Objavljeno 31.10.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija