Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Zahvala

Nisam aktivan na forumu ali redovito čitam sve postove i blogove i evo ovim putem  želim uputiti zahvalu svima na forumu (da ne nabrajam poimenice) koji su mi pomogli savjetima i bili izvorom motivacije na mom putovanju koje je trajalo 12 mjeseci i nadam se da če trajati još jako dugo.

Na početku sam imao 120 kg i mrzitelj bilo kakvih sportskih aktivnosti a sada 90 kg i totalni fitness freak.

Najteže je napočetku se pokrenuti ali kada polako krenu rezultati i stil života se promijeni vježbanje postaje užitak i tek sada shvačam što sam radio sebi godinama i milijun lažnih opravdanja da nebih trenirao koje sam sebi govorio tipa nemam ja vremena za to, vruče mi je, ne sviđa mi se ova teretana i likovi u njoj stotine glupih opravdanja.

Sada sam jako zadovoljan rezultatima, ustvari i kada sam tek počeo vježbati nisam ni u ludilu zamišljao ovakve rezultate (mala napomena onima koji tek počinju postavite sebi male ciljeve kada ih ostvarite postavite sebi slijedeći i uživajte u svakom napretku, svakom ponavljanju više što uspijete napraviti,svakoj težini više što podignete).

Radio sam i greške u početku ali eto to pripisujem dijelu putovanja kroz koji sam morao proći, još se uvijek smatram početnikom trudim se naučiti što više, ali eto početnik u jako dobroj kondiciji.

Prije mjesec dana sam spržio zadnje naslage masti na sebi i sada pokušavam podići još više mišićnu masu. Kada izgubite 30kg težine nemožete očekivati da ste gubili isključivo masnoće cijelo vrijeme, ali eto relativno sam uspio održavati mišićnu masu dok sam mršavio i pred kraj čak i malo povečati.

Evo još jednom se zahvaljujem svima na forumu i želim Vam uspjeh u svemu što radite.A onima koji tek misle početi mijenjati svoj život također želim sve najbolje i da ostvare svoje ciljeve.

 

Hvala Vam    

  

Objavljeno 14.02.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija