Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

(Ne)običan bolognese

Ne znam za vas, ali ako ćemo raditi listu omiljenih umaka.. na mojoj listi bolognese će sigurno dobiti prvo mjesto! :D :D  

Bez obzira na to koliko ga volim, u zadnje vrijeme nije često dolazio na moj meni. Problem je u tome što je svaki bolognese koji sam do sada jela bio serviran s paštom. Znalo se tu naći od obične pašte do bezglutenske pa čak i one od pirovog brašna. Ako ste naišli na neki  od mojih prethodnih postova, znat ćete da sam u zadnje vrijeme okupirana pronalaženjem zdravijih načina za pripremu jela koja u svom uobičajenom izdanju zbog ovih ili onih sastojaka, nisu baš najbolji odabir.. Odlučila sam smisliti neki novi način za pripremu bolognese-a, i tako je kao produkt moje opsjednutosti s tikvicama došla ideja o tikvicama punjenim bolognese umakom.

Jednu tikvicu srednje veličine sam prerezala na pola i izdubila te ju posolila i pustila par minuta pokrivenu papirnatim ručnicima. Za to vrijeme sam naribala mozarellu. Nakon što sam tikvicu napunila umakom i posula ju mozarellom, sve to skupa ubacila sam u pećnicu na 200 stupnjeva. Punjena tikvica pekla se cca 5/10 minuta dok se sir nije rastopio, jer ja osobno volim kad povrće ostane živo i hrskavo. 

Idući put kad vam obične vezije jela postanu dosadne, probajte ovo! Ako niste fan tikvica (što je u mom svijetu apsolutno nemoguće :P) probajte umakom napuniti neko drugo povrće. Nadam se da će vas ova ideja razveseliti kao što je razveselila i mene! :)

Objavljeno 12.04.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija