Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Žene-treninzi-mršavljenje-povećanje mase?!

Često su me cure pitale upravo pitanje "koliko i šta da treniram, a da se ne nabildam", hm pa sam se ja odlučila malo osvrnuti na tu temu.

  • Činjenica br.1. Žene se zbog manjka testosterona , jednostavno nismo genetski predviđene za to, ali isto tako mogu reći da znam na šta misle kad kažu "povećati se".
  • Činjenica br.2. Ulaskom u teretanu i sam početak treniranja doista znači da ćemo teže ući u naše, već i tako preuske :) traperice. Razlog je taj da, pogotovo kad se dugo ne bavimo nikakvom aktivnošću, probudimo naše mišiće koje smo mjesecima uspavljivali i da - prvotni rezultat je taj da ćemo malo...hm... ja bih to nazvala "". Međutim, moram napomenuti da je to samo . Iz mog nekog iskustva to traje max 2 mj. (to je istih onih 2 mj. kada se dečki dođu nabildati u teretanu pa kažu kako nakon 2 mj počnu stagnirati). Dobra vijest je ta da nakon tog prvotnog šoka dolazi faza zbog koje i počnemo trenirati - , a samim time i onog , koji nas sve toliko muči. Samo što ćemo treninzima dobiti ono što želimo - čvrsto i manje tijelo!
  • Činjenica br.3. stoga ih i moramo izgrađivati! Jedno bez drugog ne ide. One silne dijete u kojima se izgladnjuje daju nam samo mlohavo i obješeno tijelo, a to ne želimo! ;)

Stoga, cure moje drage, bez straha se prihvatite treninga i do sljedećeg ljeta ima da iznenadite i sama sebe! Puno aerobnog i naravno, ne zaboravite i na anaerobne! ;)

Objavljeno 07.09.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji13komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji13komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija