Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Tracy ima NOVE programe!!!!!

Za početak vam se moram pohvaliti da su sve moje frendice počele trenkati po DVD-ima, a neke su čak i svoje dečke natjerale da trenkaju s njima!!!! :D Svaka čast!!!!

Što se tiče mojih trenutnih treninga - ja sam se opet vratila na sat vremena cardia i sat vremena Tracy nakon konzultacija sa okolinom. :) Svi smo zaključili da sam Beachbody Ins. nabacila koji mišić viška pa sad radim na eliminaciji istih. :)

Kako sam smanjila treninge, tj. prestala s Beach.Ins., dobila sam jedan problem - zapravo nuspojavu kada vam se mišići opuste, a to je - opuštena koža. Hm.... Naravno, lijepo je to sve kad je cvrsto i sve stoji na svom mjestu, ali čim staneš - pljas, ooooode guza, oslabe nadlaktice i sl....

E pa zato sam se ja dragi moji vratila na svoju dragu Tracy koja njeguje kult "malog i čvrstog tijela"! ;) Noge su mi opet lijepo izdužene, mišici se lijepo ženstveno ocrtavaju i shvatila sam da je to to, tako sam ja ipak najzadovoljnija!

Naravno da mi je Beach.Ins. u tome jako pomogao jer sam izgradila mišiće koji mi sad nevjerojatnom brzinom tope potkožno masno tkivo. A ni ne moram se toliko ni truditi! ;) Doduše, još sam uvijek u potrazi za doooobrim cardiom jer me niti jedan do sada nije pretjerano uspuhao (možda sam navikla da dahčem ko svinjica na Beachu! hahahha) pa ako netko ima koji prijedlog neka mi slobodno šapne! Ovo su neki koje sam isprobala:
  1.  Pussycat Dolls Workout
  2. Beachbody Turbo Jam
  3. Slim in 6
  4. Tracy Cardio for Beginners
i slabi su mi....

E da - TRACYINI NOVI PROGRAMI:
  1. Perfect Design Series I., II., III - po tome trenutno radim i
  2. Metamorphosis - e do ovoga bih jaaaaaaaako voljela doći, ali ga nema još na torrentu. Radi se o programu od 90 dana po tipu građe (kruška, jabuka, jednakomjerno debljanje....), a sastoji se od 40 min cardia i mislim isto toliko min njenih vjezbi po mil ponavljanja!!! :) Ako netko dođe do ovoga, molim da se javi na raport!!!!! ;)
JA VOLIM TRAAAAAACYYYYYYYYY!!!!!!!! ;)

Objavljeno 01.03.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji28komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji28komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija