Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Mršavljenje = PROCES!

Dobila ja sam jednu privatnu poruku pa me potakla da napišem ovaj post.

Naime, kad god nam se netko obrati da želi smršaviti, mi mu govorimo kada, šta i koliko treba jesti i vježbati, ali zaboravljamo spomenuti najvažnije, a to je - ODLUKA!

Jedno je kad ja trebam skinuti 2 kg pa odradim 2 trening i istopim taj baby špek dok si rekao keks, ali ODLUČITI se na mršavljenje je - PROCES koji - TRAJE, ako se planira skinuti puno više kila i zato predlažem par savijeta:

  1. STAVITE NA PAPIR(i to doista mislim, papir i olovku u ruke jer napisano ima puno jači učinak)SVE PREDNOSTI I NEDOSTATKE procesa mršavljenja na koji ste se odlučili (npr. teško ćete se odreći najdražeg vam fiiinog peciva iz pekarne, ali za pola godine možete izgledati mrak - puni samopouzdanja, bariti zgodne komade ;) i izgledati super u badiću = sad vam se žrtvovanje tog peciva i ne čini tako strašno, zar ne?)
  2. ODREDITE CILJ I VRIJEME za postizanje cilja (ne bi vjerovali šta se sve od tijela može napraviti u sljedećih 6 mjeseci!!!)
  3. I - NEMA ODUSTAJANJA ! U pojedinim fazama ćete nerjetko pucati po šavovima, ali nemojte odustati - to je VAŠE tijelo i VI ste ti koji ga možete potpuno kontrolirati!
I sjetitie se - sva ta peciva, slatkiši, junk food... biti će tu i za pola godine!!!!
STISNITE I ČVRSTO SE DRŽITE SVOJE ODLUKE!

Objavljeno 27.12.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji22komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji22komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija