Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Desetominutni Trening i ostala razmišljanja

Evo pošto vidim da imam mogučnost bloga.. pa reko da iskoristim pošto je besplatno :)

Uglavnom nakon godinu dana đabalebarenja i upoznavanja sa raznim vrstama milka čokolada (moram reć da je apsolutni favorit ona sa tamnim keksom..) nabaca sam dovoljno kila da se vratim u konfekcijski broj koji sam nosija prije zadnjeg Insanity-a.

Ajde pošto mi kondicija više nije za obračun sa shaunom i njegovim divljacima, krenija ja sa 10 min trainerom... već sam ga jedan put prije odradija, ali samo kao lagani odmor između insanity-a i P90X. Tako da računam ja iće ovo lagano.. kad ono muko moja pređi na drugoga.

I tako skakućem ja ka majmun po dnevnom boravku i slušam Tony Hortona kako pokušava bit smješan, u biti više me zabavljaju ti negovi pokušaji nego šta su mu neki vicevi. Al zato lik za svoje godine, 5-6 banki izgleda avion.. Računam ajde ja sa svojih 30+, iman još fore.. mlad sam..

Interesantno za ovi 10min je odabra dvi tete da mu budu asistentice, jedna mlađa brineta i druga malo starija plavuša.. obe se smješkaju na njegove glupe baze.. al opet ova plavuša ga gledaaaa... sad momak u najboljim godinama, ima para dobro izgleda.. neznam šta čeka.. al nije na meni da sudim.

Ugl.. nepovezana razmišljanja..  bit će ih još.. jedva čekam Inasinity onome Shaunu triba reć dvi tri.. pa šta on misli da sam ja supermen (..ili banana.. ili je to iz nekog drugo treninga)..

A sad ozbiljno, treninzi Insanity, P90X, 10min Trainer, Chaleen Ex.. su stvarno fenomenalna stvar, spasili su me od nepotrebnih članarina u lokalnim teretanama upitne čistoće i trčanja po lošim i nepristupačnim stazama.

Objavljeno 31.05.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji13komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji13komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija