Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Biti spreman je 90% posla...

Dobra organizacija je ključ uspjeha. Dugo sam odbijala ideju da kuham i spas tražila u obližnjoj pekarnici. Posebno sam se grozila ideje da se svakodnevno družim s kuhinjskim isparavanjima. 

Medjutim, našla sam kompromis s kojim ne gubim ništa više vremena na brigu oko hrane nego prije. A izbori su itekako bogatiji, makro i mikro svijet se u tom slažu. Na kraju krajeva, moje sposobnosti i krvna slika to itekako potvrdjuju!

Rucak na poslu oduvijek je bio nesto sto se dalo kupiti na putu od točke A do točke B. Sad stvar funkcionira tako da 1-2 tjedno putem kuci stanem u nabavku. Onda skuham obilnu kolicinu 1 ili 2 vrste hrane i podijelim u 5-10 obroka. Jedan ostavim, a sve ostalo ide u ledenicu. Nakon par tjedana stvara se i raznolikost izbora! Sad svaki dan uzimam 1 kutijicu po izboru i nosim na posao. Amerikanci nisu mozda u svemu najsjajniji, ali ova ideja im je genijalna i omogucava mi da imam raznolik i skuhan rucak, pa čak i štogod vremena bez kuhače:) Tako da sad uz posao, trening i održavanje stana stignem ponekad dekorirati tu hranu i objaviti na Instagramu za dodatnu fitness motivaciju (ako kog zanima  - @belfegora_iop) 

Evo nekoliko ideja inspiriranih okusima Mediterana:

Ručak na poslu - mediteranski tjedan :)

1. Brokula + puretina (luk, češnjak, bosiljak, peršin, sol i papar)

2. Rižoto (smedja riža i heljda) s piletinom, gljivama i mrkvom u umaku od indijskih oraščića i avokada (luk, češnjak, sol, papar)

3. Oslić s mrkvom + blitva + tikvice (maslinovo ulje, češnjak, peršin, sol)

4. Puretina + kelj (slanina, sol, bijeli i crni papar)

5. Mahune + tikvice + piletina (češnjak, indijski oraščići, maslinovo ulje, bosiljak, papar, sol)

6. Mješavina raznih vrsta leće, graha, ječma, slanutka... (luk, češnjak, mrkva, lovor, peršin, sol i papar)

 

 

Objavljeno 01.08.2017.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija