Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Zobeno-heljdina kaša s bananom

zobena kasa

Najčešće dan započinjem jajima. Prijatelji već za to imaju ime - moje "tamanjenje" jaja nazivaju jajocidom, a prije par mjeseci me mama nazvala šokirana spoznajom da godišnje pojedem oko 2500 jaja! Dakle, ako ću biti iskrena, u mojem stanu može svega nedostajati, ali jaja nikada!

I kad se količina u hladnjaku spusti ispod 20 počinjem osjećati laganu paniku da ću umrijeti od gladi jer nema više jaja. Uostalom, nije li najbolje rješenje - kad ste gladni, a ne znate što jesti, pojesti par jaja. Par? Da, u moj slučaju je to 5-6...

No, eto, ponekad dan ne započnem jajima. Vrlo rijetko, ali i to se dogodi. A kad je već toliko rijetko onda o tome treba pisati ;)

Prije par dana, palo mi je na pamet: otkad nisam jela neku kašu! I eto - kaša it is! 

Sastojci: 

  • 40 g zobenih pahuljica
  • 20 g heljdinih pahuljica
  • 1/2 banane
  • 1 žličica maslaca od indijskih oraščića
  • 150 ml zobenog ili nekog malomasnog mlijeka
  • 1/2 žličice cimeta

Mlijeko sam zagrijala u posudici pa istresla u blender. Dodala sam sve ostale sastojke pa izmiksala. Pretresla sam u zdjelicu i po vrhu stavila malo banane, da slika bude zanimljivija ;)  

Objavljeno 17.08.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija