Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Zobena kaša sa svježom kruškom

zobena kruska

Svježe voće gotovo isključivo jedem ujutro. I kad je to slučaj onda je to ili u obliku smoothieja ili uz neku zobenu ili kašu od nekih drugih žitarica. Tada malo umanjim količinu žitarica jer je vože također po sastavu ugljikohidrat s visokim udjelom šećera pa nema potrebe da pretjeram s unosom.

  • 40 g zobenih pahuljica
  • 150 ml zobenog mlijeka
  • malo cimeta
  • 1/2 kruške

U posudici zagrijete mlijeko pa dodate zobene pahuljice i uz miješanje skuhate kašu željene gustoće. Kad je kaša gotova, istreete je u tanjur i dodate malo cimeta. 

Krušku narežete na ploškice i dodate uz kašu, pa svaki put kad zagrabite kaše, uzmete i komadić kruške. Ona će kaši dati živosti i dodati slatkoću i sočnost.

Objavljeno 15.02.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija