Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Zdravi proteinski kruh sa sjemenkama

proteinski kruh

Rano jutro pola 6… znate taj stih? E ovako on izgleda u ovom kontekstu, „rano jutro pola 6, Antea ustaje jer trenira od 7. No, nabrzinu odlučuje ispeći i kruh!“

Istina, rima se izgubila, ali kruh je ispečen i prefin je! Ja sam ga dobila u 7, toploga, mirisnoga… i možete ga jesti samoga, možete ga iskombinirati uz nešto slatko, slano… može kako god želite!

  • 0,5 kg svježeg ili posnog sira
  • 250 g zobenih pahuljica
  • 1 žlica sode bikarbone
  • 1 žličica soli
  • 1 jaje
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • po dvije žlice lanenih, suncokretovih i bućinih sjemenki
  • 1 paketić sušenog vlasca

Postupak je vrlo jednostavan, sve sastojke samo trebate dobro promiješati dok ne dobijete homogenu smjesu.

Začine možete kombinirati kako god poželite: kad stavite ružmarin umjesto vlasca, aroma kruha je više mediteranska i mnogima jako draga. Ako je verzija bez jaja (ukoliko ih netko ne jede) onda se stavi žlica lanenih sjemenki u dvije žlice vode i kad nabubri se umiješa u smjesu.

Smjesu oblikujte u kruh i stavite peći na papir za pečenje.

Peče se na 180 oko 45 min ili dok ne uhvati boju, ovisno o pećnici.

Uživajte!

Sve Anteine kreacije pogledajte na njezinom Instagram profilu

Objavljeno 07.05.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija