Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Zanimljiva i aromatična grilana piletina

piletina

Piletine (proteina) nikad dosta, ali isto tako: nikad dosta ni ideja kako piletinu pripremiti. Ipak, postoji nekoliko kriterija koje je potrebno zadovoljiti: jednostavno, ukusno i brzo gotovo. 

Našla sam još jedan takav recept pa ga dijelim s vama. Isprobano i jako fino. 

  • 4 pileća prsa
  • 4 žlice maslinovog ulja
  • 1 žlica ribane korice limuna
  • 4 žlice limunovog soka
  • 4 češnja češnjaka
  • 2 žličice origana
  • 1/2 žličice bosiljka
  • 1/2 žličice ružmarina
  • sol, papar, peršin

U manjoj posudi pomiješajte maslinovo ulje, ribanu koricu limuna, limunov sok, češnjak, origano, bosiljak, ružmarin te sol i papar. Smjesu prelijte preko piletine koju ste stavili u posudu pa ostavite da se marinira, najbolje preko noći. 

Zagrijte gril tavu i pecite pileća prsa sa svake strane oko 4 minute. Kad je gotovo, ostavite piletinu par minuta da odstoji pa po vrhu pospšite svježim peršinom. 

Uz ovu piletinu možete jesti samo salatu ili, primjerice, rižu, ako vam se to uklapa u nutritivni plan. 

Objavljeno 21.01.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija