Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Video: Kako napraviti superzdravu salatu u 5 minuta!

U razgovorima s prijateljima, ali i mnogim komentarima koje dobivam na svoje recepte i tekstove, mogu zaključiti da je najveći problem kod smišljanja zdravih kombinacija namirnica - nedostatak ideje! Ljudi su često navikli na kombinacije koje su im vajda još bake pripremale i boje se odmaknuti od toga, otvoriti vrata hladnjaka i povaditi 4-5 namirnica i samo ih strpati sve zajedno jer "to ne ide skupa". Tko kaže?

Moje "prehrambeno oslobođenje" se dogodilo kada sam počela živjeti sama. Valjda je to neki psihološki moment u kojem shvatiš da sada možeš otrovati samo sebe, pa nemaš odgovornost za drugu osobu za stolom. ;)

Uglavnom, tako sam počela kombinirati i igrati se jer pripremanje hrane upravo i jest to: igranje s namirnicama i okusima. Kombinacija je milijun i kad se oslobodite, shvatite da ono što se naziva zdravom hranom ne znači - piletina i zelena salata, već da ta ista piletina može biti pripremljena na stotine načina, a da u salatu možete ubaciti svašta i time joj dati sasvim novu i svaki put drugačiju dimenziju. 

Naletjela sam danas na jedan video koji vam sheram niže nakon teksta koji me asocirao upravo na to: obrok možete napraviti tako da zaista samo uzmete zdjelu i u nju strpate 3-4-5-ili koliko god namirnica, začinite po želji i uživate u obroku. 

Uopće nije bitno sto je ona sve stavila u salatu, bitno je samo da u salatu možete staviti što god želite: 

zelenu salatu, masline, tikvice, cherry rajčice, rotkvice, krastavce, rajčice... piletinu, tunu, jaja, neko drugo meso, grahorice... pinjole, orahe, lješnjake, bademe... suncokretove sjemenke, goji bobice... 

Oslobodite se u kuhinji, vaš želudac će vam biti zahvalan ;)

Objavljeno 21.07.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija