Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Uvijek može: Omlet s gljivama

jaja

Ne postoji prigoda, obrok, vrijeme, mjesto, stanje svijeti u kojem ne mogu ili ne želim jesti jaja. I svega u stanu može nedostajati, ali jaja - ne. Onog trenutka kad se broj smanji na 5 ili manje, zovem i naručujem novu pošiljku. 

Također, za niti jednu namirnicu ne brinem u toj mjeri da kupujem domaće, kao za jaja. Vjerojatno je tome doprinijela i ćinjenica da mi je domaća jaja uvijek jednostavno naručiti, ali i to da su jaja jedina namirnica koju jedem apsolutno svaki dan, pa u njih nekako najviše i "ulažem". 

Ovaj omlet mi je jedan od najjednostavnijih i najčešće pripremanih doručaka. Gljive jajima daju svježinu i nježnu aromu i izvrsne su za početak dana: 

  • 3 jaja
  • malo soli
  • 120 g šampinjona
  • ghee maslac

Postupak je jednostavan i traje manje od 10 minuta: 

  • Gljive operete i narežete na malo krupnije komade, tak da se od dinstanja ne isuše potpuno.
  • Jaja istresete u zdjelicu i dobro umutite. Dodajte sol i začine po želji. 
  • Na tavi zagrijte malo ghee maslaca i ubacite gljive. 
  • Kad se malo omekšaju, prelijte ih jajima, malo promiješajte da se gljive odlijepe od površine tave i poklopite. 
  • Nakon 2-3 minute vaš omlet je gotov. 

Uživajte i u komentar napišite kako vi najčešće jedete jaja. 

Objavljeno 24.07.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija