Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Ukusna tjestenina s puretinom i tikvicama

tjestenina

Jučer sam na rasporedu treninga imala trening nogu. Uz trening leđa (koji mi je najdraži), noge su svakako trening koji potroši najveću količinu energije i snage. Naravno, na ovaj trening se moram, osim psihički, pripremiti i kvalitetnim obrokom iz kojeg ću moći izvući snagu za sve te silne čučnjeve i iskorake koje na treningu napravim. 

Ipak, nemojte se zavaravati misleći da trebate pojesti pola kilograma tjestenine ili riže, da biste imali dovoljno snage za trening. Ja trenutno imam 65 kilograma i s količinom od 40 g tjestenine sam doslovno pucala od snage i srušila rekord u čučnju!

  • 40 g tjestenine (špageta)
  • 100 g mljevene puretine
  • 3 žlice pelata
  • 100 g tikvica
  • 1/2 glavice luka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 žlica svježeg vlasca

Tjesteninu sam stavila kuhati, prema uputama na pakiranju. Dok se tjestenina kuha, na tavi sam zagrijala maslinovo ulje pa stavila na sitno nasjeckan luk da se dinsta i omekša. Kad je luk omekšao dodala sam mljeveno meso i uz često miješanje prodinstala meso dok nije posvijetlilo.

Potom sam dodala pelate i smanjila jačinu ploče pa sam ostavila par minuta da se dinsta. Pred kraj sam dodala naribanu tikvicu i samo malo promiješala, tako da je tikvica ostala "živa". 

Tjesteninu sam procijedila i dodala u umak i kad sam na tanjur prebacila, po vrhu sam posula svježi, na sitno nasjeckan vlasac. 

Koliko god lijepo izgleda, toliko je i fino! 

 

Objavljeno 23.08.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija