Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Tortilja s tunom, rajčicama i celerom

tortilja

Znate one situacije kad radite neki obrok i spremni ste da će rezultat biti toliko grozan da ćete jedva pojesti, samo da se rijesite osjećaja gladi, a onda krenete jesti i shvatite da ste se potpuno prevarili i da je ono što ste kuhali ispalo skroz super?

E pa upravo to se meni dogodilo večeras. 

Došla sam doma iz gyma i samo sam htjela što prije nešto pojesti i leći u krevet. Otvorila sam fridž, vidjela da im nekog povrća, uzela jednu tunu i odlučila sve to pomiješati i strpati u tortilje. 

Sastojci: 

  • 1 tuna u salamuri
  • 3-4 cherry rajčice
  • 40 g korijena celera, narezanog na trakice
  • 40 g poriluka
  • 1 žličica kokosovog ulja
  • začini: peršin, kurkuma, papar
  • 2 tortilje

Na tavi sam zagrijala kokosovo ulje pa ubacila na trakice narezan celer. Kad je on malo omekšao ubacila sam poriluk i malo vode, pa poklopila i pustila da se dinsta. Nakon par minuta, dodala sam tunu i na polovice nerazene cherry rajčice. Kad je bilo skoro gotovo dodala sam začine i poklopila pa ostavila da se krčka dok sva voda ne ispari. 

Pred kraj sam u tavu, samo na sve, stavila 2 tortilje, na par sekundi, samo da omekšaju. Potom sam smjesu podijelila na dva dijela i svaki dio istresla na svoju tortilju i preklopila. 

Nakon prvog zalogaja bila sam iznenađena ugodnim okusom, dobro pogođenim začinima i laganom večerom nakon koje mogu mirno ići spavati. 

Objavljeno 16.02.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija