Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Tortilja s jajetom i domaćom kobasom od divljači

sendvic

Jelena će mi prostrijeliti koljena kad vidi da sam ovo u cijelosti objavila, ali eto, njezinu kreativnost u izričaju kad je meso u pitanju jednostavno nije pošteno suzbijati. Stoga, ovo je copy-paste naše jutrošnje komunikacije: 

Zorana Jagodić: Kad stigneš, šalji recept za onaj sendvič čiju si sliku postala jučer.

Jelena Mijić: Aaaaa ma to je tako jednostavno

Zorana Jagodić: Šalji!

Jelena Mijić: Uzmeš tortilju i zgriješ je na grill tavi. Pritom na nju poslažeš fete ementalera (ili nekog drugog sira, po želji). Ja sam potom stavila domaću kobasicu :) Može i pršut ili panceta ili šunka, ovisi što tko voli ili ima doma :)

Bilo bi dobro napomenuti da ta "kobasica" nije nužno zimska salama ili neka "šunkerica". Kako se to ono kaže "šunka za pizzu", a mesa vidjelo nije! hahahaha Da te ne razapnu fitnessovci.

Domaća kobasica, bez aditiva, meso: poznatog porijekla :)

btw, Dora (nećakinja, op.a.) je bila u šumi na čeki i onda je pitala mog tatu "Dida, a jel ti puškaš samo svinjice?" Srećom pa je rekao da ne puška srnice jer su one male i lijepe... Dakle, Bambi će se i dalje gledati, a meso će se bezbrižno i dalje jesti! :) (Zamisli da neki vegani sad čitaju ovu čitabu hahahahaahaha)

Vratimo se na recept.

Poslagala kobasice i gore nanijela avokado koji sam samo vilicom zdrobila na grubo, u neki polupire. U međuvremenu sam spekla 2 jaja na oko i njih stavila na avokado i preklopila tortilju.

Vidiš da je jednostavno!

Objavljeno 20.03.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija