Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Topla piletina s povrćem na trakice

piletina povrce

Ponekad se zabavljam kad s istim, ili vrlo sličnim namirnicama radim različite obroke. Pisala sam ranije o salati koja sadrži piletinu, rajčice i svježe tikvice. S istim sastojcima, i još nekoliko dodanih, napravila sam i toplu verziju ovog obroka, pa eto, tko više voli ovako - neka uživa. 

Sastojci: 

  • 1 žlica kokosovog ili maslinovog ulja
  • 200 g pilećih prsa, narezanih na trakice
  • 1/2 tikvice, narezana na što sitnije trakice
  • 1 paprika (ja sam koristila ranije pečenu papriku), narezana na trakice
  • 50 g baby špinata
  • 1 žlica ribanog parmezana
  • začini: sol, papar, češnjak

Piletinu sam narezala na trakice i začinila pa stavila u tavu u kojoj sam prethodno zagrijala kokosovo ulje. Uz miješanje, piletinu sam dinstala 2-3 minute. Potom sam piletinu izvadila na tanjur, a na toplu tavu stavila papriku, pa nakon minutu baby špinat. Miješala sam dok se špinat nije potpuno "umrtvio". Na kraju sam dodala tikvice i lagano dinstala. Nakon dodavanja tikvica, povrće je brzo gotovo. Dodala sam piletinu, sve promiješala pa istresla na tanju pa preko dodala parmezan.

To je to. Brzo gotovo i jako fino.  

Objavljeno 16.08.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija