Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Tjestenina s povrćem

tjestenina

Tjestenina s pelatima i različitim povrćem mnogima je jako drag obrok. Ja je radim po nekom maminom receptu

  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 2 glavice luka
  • 2 crvene paprike (ili crvena i žuta)
  • 1 konzerva pelata (400g)
  • sol, papar

Tjesteninu stavite kuhati prema uputama na pakiranju.

Na tavi zagrijati maslinovo ulje pa ubaciti na sitno nasjeckan luk i pustit da se pirja. Kad se luk zacakli, dodatni na sitno nasjeckanu papriku i promiješati pa ostaviti da se pirja.

Ako je suho, dodati malo vode. Kad paprika bude malo mekša, dodati pelate koji su također narezani na sitno i dodati začine. Pirjati dok gotovo sva tekućina na ispari. I to je to, umak je gotov. 

Tjesteninu procijedite pa stavite na tanjur i prelijte umakom.

Objavljeno 18.07.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija