Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Tjestenina s kozicama i povrćem

tjestenina kozice

Kozice su slasne i fine, ali nemam ih naviku često pripremati. No, danas sam ih se sjetila pa će danas i biti za ručak. Evo kako: 

  • 200 g kozica
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 češanj češnjaka
  • 120 g cherry rajčica
  • 120 g šampinjona narezanih na sitnije
  • 200g baby špinata
  • 100 g tjestenine po želji, ja volim špagete
  • začini: crvena začinska paprika, sol, papar, bosiljak

U posudi stavite kozice i začine i sve dobro promiješajte. Tjesteninu stavite da se kuha, prema uputama na pakiranju. U tavi zagrijte ulje i stavite češnjask da se lagano zacakli, dodajte narezane rajčice i gljive pa pirjajte oko 2 minute. Dodajte kozice pa pirjajte sa svake strane oko 2 minute, uz lagano miješanje. Na kraju dodajte na sitno nasjeckan špinat. 

Tjesteninu procijedite pa stavite na tanjur te preko prelijte umak od kozica. 

Objavljeno 16.03.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija