Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Tjestenina s crvenim mesom i povrćem

tjestenina beef

Oni koji prate ovaj moj blog ili moj profil na Instagramu, znaju koliko rijetko jedem tjesteninu. Uvijek radije od tih kompleksnih ugljikohidrata biram rižu. No, ponekad se jednostavno zaželim dobre stare "pašte", kako je mi u Rijeci zovemo. 

A kad je pašta u pitanju i gulaš bi trebao biti najsličniji onome kojeg radi mama. Ne zavaravam se da će ikada biti isti. Za dvije osobe:

  • 200 g tjestenine, po želji
  • 300 g telećeg mesa, narezanog na trakice
  • sol, papar
  • 1 crvena paprika
  • glavica luka
  • maslinovo ulje
  • 4 žlice pelata
  • 1 žlica soja sosa

Tjesteninu stavite kuhati, prema uputama na pakiranju. 

Meso začinite, a u tavi zagrijte malo maslinovog ulja pa prepecite meso tako da sa svih strana dobije laganu smeđu koricu pa izvadite iz tave i ostavite sa strane. 

U tavu, na toplo ulje stavite na sitno nasjeckan luk i uz lagano miješanje pirjajte dok luk ne omekša. Po potrebi dodajte malo vode, da vam luk ne zagori. Potom u tavu dodajte pelate, na trakice narezanu papriku, soja sos i vratite meso, pa ostavite da se krčka na laganoj vatri, par minuta. 

Tjesteninu ocijedite iz vode pa kad je gulaš gotov, ubacite je unutra i dobro promiješajte. 

Istresite na tanjure i pospite naribanim parmezanom ili nekim drugim sirom po želji. 

Uživajte u tjestenini!

Objavljeno 26.03.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija