Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Svježe punjene rajčice

punene rajcice

Punjene paprike, rajčice, tikvice… sve je jako fino i svaka nova ideja naleti na super interes svih koji vole fino papati. Ovaj put punimo rajčice, ali ih, za razliku od inače, ne pečemo u pećnici nakon punjenja.

Naravno, to podrazumijeva da je nadjev termički obrađen.

  • 3 rajčice
  • 30 g riže
  • 3 fete pancete
  • 3 manja šampinjona
  • 1/2 mladi luk
  • 1 feta gaude ili sličnog sira

Rižu stavite kuhati prema uputama na pakiranju.

Rajčice izdubie žličicom, nutritu sačuvajte i nasjeckajte na sitno.

Za to vrijeme na zagrijanoj tavi popržite pancetu nasjeckanu na kockice. Potom dodajte na fetice narezane gljive i uz miješanje ostavite da se pirjaju par minuta.

Kad je riža gotova, procijedite je i umiješajte s pancetom i gljivama. Smjesi dodajte meso rajčice i luk nasjeckan na kolutiće.

Na kraju smjesom napunite rajčice i po vrhu pospite sir.

Uživajte u ovom načinu punjenja rajčica.

Objavljeno 27.09.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija