Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Što raditi za Valentinovo? Kardio!

Subota, 14. veljače. Valentinovo. Imate li plan? Što ćete raditi na Dan zaljubljenih?

Predlažem kardio! 

Kardio je trening za vaše srce. A upravo je srce najveći simbol ovog blagdana. Bez kardio aktivnosti vaše srce ne može pratiti ritam kojim živite. Dakle, odaberite najdražu kardio aktivnost i odvojite sutra vrijeme za nju. Ne zaboravite dragu osobu povesti sa sobom. Udvoje je sve ljepše. 

Provjerila sam sutrašnju prognozu za Zagreb. Hladno i sunčano. Taman. Savršeno vrijeme za neku outdoor aktivnost tijekom dana. Postoji više opcija, šetnja po prirodi, jogging, neka ruta biciklom, rolanje... važno je samo dobro se obući i uživati u danu. 

Nemojte pretjerati s tempom. Upravo za određivanja tempa je dobro imati partnera na kardio treningu. Naime, najbolja mjera intenziteta aktivnosti je govor. Dok god s partnerom možete normalno razgovarati bez da gubite dah, vaš tempo je dobar i srčani otkucaji nisu otišli previsoko. Usput, ovo je dobar kriterij i za održavanje otkucaja u zoni topljenja masnog tkiva. 

Istovremeno, nemojte baš ni prebacivati nogu s noge kao da ste u shopping centru i gledate izloge. To je besmisleno. Pronađite svoj optimalan tempo, pomalo žustar, ali ne prenaporan i uživajte. 

Valentinovo jest Dan zaljubljenih, ali prije svega budite zaljubljeni u sebe i dobro se osjećajte u svojoj koži, a tek takvi moći ćete iskreno voljeti i drugoga. A to možete i nakon kardija (ako vam partner nije raspoložen za ovu vrstu treninga). 

Uživajte u suboti, 14. veljače. Ne samo zbog toga što je Dan zaljubljenih, već i što ste preživjeli petak 13. :)

Objavljeno 13.02.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija