Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Srdele i inćuni nabrzinu

srdele incuni

Kad smo se upoznale prije godinu dana Jelena je bila plah curetak, s kovrčama i lošom glazbom u slušalicama. Danas ona diže 100 kilograma u mrtvom dizanju, ima žilu na bicepsu i zabrijala je u trening i prehranu, na najjače. Kad smo završile sa svojim prvim ciklusom dijete, taman prije ljeta, rekla mi je "A što će biti kad sad nešto pojedemo što prije nismo!?" - Sve vam je jasno! 

No, unatoč tome što je ona izmijenila mnoge svoje ranije životne navike, ja moram reći da se jako ponosim njome jer radi nešto što je veseli i u čemu uživa. A zar nije upravo to najvažnije u životu?!

No, da ne koristim ovaj medijski prostor za neke vlastite priče, podijelit ću vam još jedan Jelenin recept. Sastojke (količine) mi nije navela, ali prema slici je nekako jasno koliko čega otprilike ide. 

Ovo je tekst koji sam dobila: 

"Poslagati u vatrostalnu posudu srdele i inćune, politi maslinovim uljem, posuti himalajskom soli i ružmarinom i dum u pećnicu na 20-ak minuta. Uz ovo jedem samo zelenu salatu, drugo mi ništa nije potrebno. Divota od večere."

DUM! Bravo Jelo! ;) 

Dobar tek! 

Objavljeno 14.09.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija