Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Špageti s avokadom

Nedavno sam naletjela na dobar popust na avokado u jednom supermarketu pa sam kupila desetak komada i sad - svaki dan jedem avokado. Jučer sam vam pisala o brzinskom kolaču od avokada i maslaca od kikirikija koji sam složila nakon puta, a sinoć sam, nakon dugo vremena dobila želju za špagetima! 

Jedan avokado je žrtvovan za zadovoljenje moje želje za tjesteninom. Prije toga sam odradila dobar trening pa tjestenina u večernjim satima nije takvo zlo, kako se na prvu može činiti. No, ako ipak za večeru preferirate više proteinski obrok, onda ovo možete jesti i za ručak. Uz ovu tjesteninu, možete dodati komad mesa, pa imate potpun obrok. 

Dakle, 

  • 1 šaka tjestenine
  • 1 avokada
  • 1/2 limuna
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • malo svježeg bosiljka
  • 1 žličica parmezana, po želji

Tjesteninu sam skuhala prema uputama na pakiranju. Avokado sam ogulila i očistila od koštice pa njegovo meso ubacila u blender. Dodala sam iscijeđeni sok polovice limuna, maslinovo ulje i bosiljak. Možete i posoliti ako želite. Izblendala sam dok nisam dobila kremastu smjesu. 

Tjesteninu sam procijedila i stavila na tanjur, preko nje istresla kremu od avokada i sve dobro promiješala. Na kraju sam po vrhu posula malo parmezana i to je to. 

Sve je gotovo u maksimalno 15 minuta. 

Objavljeno 08.09.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija