Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Sočni bakalar u začinskom bilju

bakalar

Danas jedemo bakalar, "na bijelo", "na mornarski", kako god znate. Bez puno mudrovanja, ja sam danas odlučila raditi filete bakalara u začinskom bilju. Ili: najjednostavnije moguće. 

Sastojci: 

  • 500 g fileta bakalara
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1/2 čajne žličice chillyja
  • 1/2 čajne žličice peršina
  • 1/2 čajne žličice origana
  • 1/3 čajne žličice kima
  • sok od jednog limuna ili limete

Pećnicu sam zagrijala na 200 stupnjeva, a na protvan stavila papir za pečenje. Preko fileta sam ravnomjerno stavila chilly, peršin i origano i pekla 5-6 minuta, dok bakalar nije pobijelio. 

U posudici sam potom pomiješala maslinovo ulje, kim i limunov sok pa stavila da se zagrije i lagano zakuha, oko minute. Prije serviranja sam ovu mješavinu prelila preko fileta bakalara. 

Eto, može li jednostavnije, a da i dalje bude ukusno?

Objavljeno 24.12.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija