Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Snack igrarija: Zapečene tikvice s parmezanom

Tikvice se zaista mogu jesti svakako. Iskreno, ja ih najčešće samo narežem kao krastavce i jedem sirove. Puno su mi finije od krastavaca jer - imaju okus ;) a i krastavci mi često teško padnu na želudac, što s tikvicama nije slučaj. 

Našla sam danas neki recept za jedan snack koji je brzo gotov, a zanimljiv. Usput, danas je trening nogu, pa sam si dozvolila i malo kaloričniji obrok jer će na treningu biti potrebno imati snage. 

Zapečene tikvice s parmezanom

Sastojci: 

  • 2 tikvice
  • 70 g ribanog parmezana
  • 30 g krušnih mrvica
  • 2 žlice maslinovog ulja

Tikvice sam narezala na ploške, oko 1/2cm debljine. Prelila sam ih maslinovim uljem i promiješala pa rasporedila na papir za pečenje (u protvan). U posiudi sam promiješala parmezan i krušne mrvice i na svaku ploškicu tikvica stavila malo te smjesice. 

Stavila sam sve na 200 stupnjeva, dok parmezan i mrvice nisu počeli dobivati zlatno-smeđu boju. 

Fino je, hrskavo i slatkasto. 

Objavljeno 30.07.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija