Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Šareni proteinski desert

posni sir sa sumskim vocem

Šumsko voće u što god stavim, obrok dobije jednu dodatnu vrijednosti i postane - prefin! A šumsko voće zapravo možete staviti u što god želite, od mesa, do kolača, palačinki, jogurta, a ja ih često stavim i kada radim proteinski shake. Ne samo da imaju izvrstan okus, nego je i njihov nutritivni profil - brutalno poželjan.

Bogato je vitaminima i mineralima, a primjerice borovnice su jedan od najjačih antioksidansa, a oksidansi su pomagači u borbi protiv slobodnih radikala koji su odgovorni za razvoj niza bolesti... Dakle, jasno je da je šumsko voće uvijek dobrodošlo. 

Ja ga često kao međuobrok napravim s meni dosadnim posnim sirom. Istina, mliječne proizvode općenito jedem vrlo rijetko, a kad ih jedem onda je to neki posni sir kojem popravim okus ovako nekim finim bobicama. 

  • 100 ml tekućeg jogurta
  • 150 g kremastog posnog sira
  • 3 žlice bobičastog voća 

Voće sam imala zamrznuto pa sam ga malko ostavila da se otopi, u zdjelici na radijatoru. Za to vrijeme sam jogurt i posni sir dobro promiješala, može i u blenderu. 

Potom sam čaše napunila do pola pa izlila polovicu voća i soka od otopljenog voća. Preko sam prelila ostatak jogurta i sira pa po vrhu dodala ostalo voće i sok. 

Fora u tom izlijevanju u slojevima je u tome da ovako sigurno kako god zagrabite u žlici imate i voća, a ne samo jogurt i sir. 

Objavljeno 14.03.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija