Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Šareni obrok na poslu

piletina

Živim život u posudicama. Većinu obroka koje jedem u danu, nosim sa sobom u posudicama. Planiranje je, po meni, ključ za ostvarenje bilo kojeg fitness cilja. Inače, ako ogladnite, a nemate plan što ćete jesti u sljedećem obroku, završit ćete u - pekari. 

Imam desetke posudica, od onih skroz malenih u kojima najčešće nosim orašaste plodove, do velikih, s pregradama u koje stane odjednom i više obroka. Uglavnom, prodavači posuda trljaju dlanove s ovakvima poput mene. 

Današnji ručak na poslu dopremljen je također u posudici. Meso u jednoj, povrće u drugoj. Maslinovo ulje imam uvijek na poslu. Dovoljno za kvalitetan ručak. 

Količine odredite sami. 

  • piletina
  • paprika
  • svježi krastavac
  • zelena salata (kristalka)malo luka
  • baby špinat ili kelj
  • cherry rajčice
  • maslinovo ulje

Piletinu ujutro, prije odlaska na posao, ispečete na tavi. Pecite meso u komadu, po 2-3 minute sa svake strane. Kad je mwso gotovo, skinite ga s ploče i ostavite da stoji malo, da meso pusti vodu. 

Meso ponesite u komadu, pa ga neposredno prije pripremanja obroka, narežite ili nakidajte. Pomiješajte ga s ostalim sastojcima i prelijte s malo ulja. 

Uživajte. 

Objavljeno 31.07.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija