Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Salata od piletine i parmezana

salata piletina

Vrućine i dalje ustraju, pogotovo ako ste na moru pa su salate i dalje super rješenje. Ovu salatu možete jesti dok je meso toplo, ali i kad se ohladi, pa je ponijeti na plažu ili na posao, ako ste među nama koji smo završili s godišnjim odmorom. 

  • 2 šake zelene salate po želji 
  • 200 g pilećih prsa
  • par listića ili kockica parmezana
  • 1 tost ili feta kruha
  • 1 žličica maslinovog ulja

Meso ispečete na gril tavi, a tost stavite u toster ili pored mesa da se malo zapeče. Kad je gotovo, ostavite sa strane da meso otpusti sokove. Tost narežete na kockice. Pomiješate sve ostale sastojke i u par minuta imate gotovu finu ljetnu salatu. 

Objavljeno 16.08.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija