Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Rižoto s mrkvom i gljivama

riza povrce

Jedan ukusan rižot koji se može jesti kao samostalan obrok ili kao prilog, uz komad nekoga mesa, ako vam tako nalaže nutritivni plan koji slijedite. 

  • 60 g riže
  • 1 manja mrkva
  • 2-3 šampinjona
  • 100-150 ml kokosovog mlijeka
  • začini: slatka paprika, sol, papar, peršin

Rižu stavite kuhati prema uputama na pakiranju. U tavi zagrijte malo vode pa istresite na sitno narezanu ili naribanu mrkvu. Pustite da se kuha dok voda ne ispari pa dodajte na sitno nasjeckane gljive.

Nemojte dodavati nikakvo ulje već malo po malo vode, da se gljive zapravo ukuhaju, a ne ispeku. Potom dodajte sve začine i promiješajte pa prelijte kokosovim mlijekom i promiješajte.

U smjuesu sada dodajte ocijeđenu rižu i pustite da se krčka dok ne postane kremasto. 

Uživajte!

 

Objavljeno 04.12.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija