Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Ricottom punjena bundeva

brokula

Evo jedne večere koja će vas iznenaditi kombinacijom okusa i aroma. Miriši, istinski – jesenje!

  • 60 grama ricotte
  • 200 grama brokule
  • 30 grama kiselog vrhnja
  • 1/2  bundeve
  • Začini po želji

Prerežite jednu bundevu na pola i polovicu spremite. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva pa polovicu stavite peći na 20-ak minuta. Dok se bundeva peče, skuhajte brokulu pa je procijedite i narežite na sitnije komade.

U posudi pomiješajte cvjetove brokule, ricottu i kiselo vrhnje te dodajte začine po želji. Istresite smjesu u polovicu bundeve i zapecite u pećnici, još 10-ak minuta.

Pred vama je jednostavna i lagana večera puta okusa i topline. Uživajte!

Objavljeno 25.10.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija