Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Recepte, recepte, dajte mi zdrave recepte!

Vremena za pripremu hrane uvijek imam. Ustanem sat vremena ranije ili pripremim sve navečer, prije spavanja. I redovito ulazim u rasprave s onima koji kažu da bi "jeli zdravo, ali nemaju vremena za pripremu hrane". Najčešće rasprava završi već mojim pitanjem: "A koliko vremena u danu provedeš pred televizorom ili na Facebooku?"... Loš je to izgovor, dragi drugari. 

Dakle, vrijeme smo pronašli. I što sad? Zar svaki dan da za doručak jedem jaja, za ručak piletinu, za večeru posni sir? Zar postoji način da nakon 5 tako jednakih dana ne ispalim na živce? Ooo da, postoji!

Rješenje je u idejama koje vam nedostaju jer jaja možete pripremiti na stotine načina, u slatkim kombinacijama, slanim, kuhana, pečena, ovakva onakva... Piletina može u sve, od variva, tortilja, polpeta, toplih, hladnih salata... 

Posni sir je jedna od najprilagodljivijih namirnica koje možete pronaći u fitness jelovnicima - posni sir je svemoguć: nema namirnice s kojim ga ne možete iskombinirati, od pogačica, kolačića, namaza, palačinki...

Dakle, nedostatak vremena ne može biti izgovor za lošu prehranu. Odnedavno, ni nedostatak ideja ne može biti izgovor! Naime, na Fitness.com.hr-u smo kreirali newsletter koji tjedno šaljemo u kojem vam darujemo niz zdravih recepata, za sve obroke u danu. Vaš zadatak je vrlo jednostavan: trebate se prijaviti za newsletter i svaku srijedu ćete dobiti svoju porciju ideja - nakon toga samo trebate krenuti u kuhinju i uživati u jednostavnim kreacijama kojima ćete kasnije častiti svoje nepce! 

Evo kako se prijaviti: 

Objavljeno 03.06.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija